KAUPUNKISUUNNISTUSRASTIT

Rastit ovat avoinna klo 10-15, ellei rastikuvauksen yhteydessä toisin ilmoiteta. Kaupunkisuunnistuslappuja saa jokaiselta pisteeltä, eli voit aloittaa mistä vain! Kunhan tulet lopuksi suunnistuslappu täynnä merkintöjä Raatin liikuntasaliin.

Tulosta itsellesi Lähirähinäpäivän SUUNNISTUSLAPPU mukaan ja menoksi. Näitä saa myös jokaiselta rastipaikalta tarvittaessa.

 

1) Hercules Esport Aitta 

 • Oulun kauppatorin reunalla sijaitsevassa Herculesin Esport keskuksessa pääset kokeilemaan suosituimpia pelejä Herculesin valmentajien opastuksella. Myös Kameon FIFA19 CUP järjestetään Esport Aitan yläkerrassa. Turnaus alkaa klo 9:00, jos kaavio täyttyy ennen turnauspäivää.

2) Real Life Rocket League

 • Mitä!? Mitä tämä on? No tietenkin jalkapalloa polkuautoilla ja isolla pallolla! Jos et tunne tätä suosittua peliä, tsekkaa tämä. Rastipaikka Raatin urheilukeskuksen tekonurmella klo 10 alkaen. 

3) Oulun miekkailuseura 

 • Oulun Miekkailuseuran salilla Limingantullissa (Alasintie 3-7) suunnistajat voivat lunastaa koodimerkkinsä tekemällä muutamia pistoja valmentajaan. Jos et ikinä ole kokeillut miekkailua, nyt on siihen tuhannen taalan mahdollisuus!

4) Reenis 

 • Tutustu Reeniksen luovaan liikuntasaliin Toppilassa (Alvan Aallon katu 1)! Rastimerkintä heltiää pienellä kokeilulla! Tämä paikka pitää kokea, täällä viihtyvät kaikki!

5) Keilahalli 

 • Jos et ole vielä käynyt Oulun perinteisessä keilahallissa, niin nyt on korkea aika. Tutustu Isokatu 97:ssä sijaitsevan 1971 avatun keilahallin monipuoliseen tarjontaan ja hae rastimerkintä. Lupa kaataa annettu! Rasti avoinna klo 12 alkaen!

6) Pihlajalinna Virtual Reality 

 • Pihlajalinnan toimintarastilla pelataan suosittua Virtual Reality-peliä Beat Saber. Merkintä heltiää, kun laitat miekat heilumaan musan tahtiin. Rastivalvojana Hercules Esportin oma Kimmo Leinonen. Rasti aukeaa klo 11:00.

7) Urheilukauppa.eu 

 • Ehta oululainen urheilukauppa sijaitsee pelipaikoilla Pakkahuonenkatu 9:ssa. Kysy Kapalta, mitä pittää tehä, että merkintä rastilappuun irtoaa!

8) Oulun Judokerho 

 • Jos et ole vielä käynyt Oulun Judokerhon dojossa, niin kipin kapin sinne! Suoritus heltiää osallistumalla sumo-painiin! Osoite Leväsuontie 17, Korvensuoran koulu.

9) STG hyvinvointirasti 

 • STG:n rastilla Raatin liikuntasalissa pääset kokeilemaan eri hyvinvointituotteita. Rastivahti Amppe tentannee pahoja kysymyksiä, joihin oikein vastaamalla saat merkinnän. Ehkä sen juuri viimeisen, jonka tarvitset. Rasti avoinna klo 12 – 15:30.

 10) Kahvila Kiikku 

 • Ainolan puiston Kahvila Kiikussa tulee rastimerkinnän eteen tehdä jotain viidakollista…..

11) Koivurannan saunalautta

 • Koivurannan saunalautta tarjoaa saunomista, vohveleita ja vesiurheilua. Mitähän näistä pitää rastilla tehdä….. hmmmm.

12) Puokkarin Nuokkari

 • Tunnetko paikan? Siellä on vaikka mitä! Esimerkiksi oma jumppasali ja kiipeilyseinä. Ja tosi mahtavaa porukkaa tupa täynnä! Käy tutustumassa paikkaan ja kerää rastisuoritus!

13) SuperPark Oulu

 • Super Park Oulu on täynnä aktiviteetteja ja hauskaa tekemistä! Ihan niinku Lähirähinän meiningeissä pittääkin. Mene infopisteelle ja kysy mitä tarttee teherä rastimerkinnän saamiseksi. Hox: Rasti aukeaa klo 11:00.

14) K&C -melontarasti

 • Melonnan erikoisseuran K&C:n rastilla Nokkalassa (Hintantie 18b) voi kokeilla melontaa kajakilla, kanootilla tai SUP-laudalla. Sillä se rastimerkintäkin irtoanee…

Aloita mistä tahansa! Joka rastilta saa suunnistuslappuja. Kunhan tulet paikalle!