Pöllärin Pallo on tuorein lisäys aktiiviseen Lähirähinä-verkostoon, jonka päämääränä on luoda mukavaa, maksutonta, yhteisöllistä ja liikunnallista tekemistä asuinalueille ympäri Oulun. Toiminta on kaikille avointa eikä ikärajoja tunneta!

Lähirähinä on Jalkapalloseura Herculeksen vuonna 2016 käynnistämää toimintaa, jossa jokainen saa harrastaa omalla asuinalueella eri aktiviteettien, pihapelien, leikkien ja lajikokeilujen kautta. Lähirähinä on mukavaa ja maksutonta yhteistä tekemistä kaiken ikäisille, mikä samalla parantaa alueen viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Kaudella 2020-2021 Pöllärin Pallolla on vakiovuoro Pöllönkankaan koululla keskiviikkoisin klo 17-18. Liikuntasalin välineistö on tuolloin käytettävissämme. Vakiovuoron lisäksi on mahdollista järjestää lisäpelejä pihalla osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kuka tahansa voi kutsua pihapelit koolle helposti Pöllärin Pallon WhatsApp-ryhmän kautta. Lähirähinä-konseptiin kuuluvat myös erilaiset lähinnä eri seurojen pitämät lajikokeilut, joita pyritään järjestämään niin ikään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Myös sinä voit pitää lajikokeilun mieleisestäsi lajista, ei siis tarvitse olla ammattilainen!

Lähirähinän tapahtumiin, peleihin ja lajikokeiluihin ovat tervetulleita kaiken ikäiset ilman ennakkoilmoittautumisia tai sitoutumista. Tulet jos pääset, ja jos et pääse, tule ensi kerralla!

Toiminta poikkeaa muusta urheiluseuratoiminnasta myös siten, että varsinaista vetäjää ei ole, vaan kaikki paikalla olijat osallistuvat toiminnan luomiseen ja ideoimiseen. Osallistujia ei ole myöskään vakuutettu Lähirähinän puolesta. Alle 12-vuotiaat lapset voivat osallistua vain aikuisen seurassa (naapuriapua kannattaa hyödyntää!). Myös nuoret osallistuvat vanhempiensa vastuulla. Aikuiset vastaavat itse itsestään ja kaikki vastaavat yhdessä siitä, että paikat, välineet ja pelaajat pysyvät kunnossa.

Pöllärin Pallon pelit pyörivät vapaaehtoisvoimin muun elämän ohessa. Toiminnasta muotoutuu siis tekijöidensä mukaista. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmat, useammat ja monipuolisemmat pelit saamme aikaan.

Meidän mielestä kaikkien pitää saada harrastaa liikuntaa lähellä, monipuolisesti ja maksutta!

Eikö kuulostakin hyvältä?  Niinpä!

Tulkaa siis mukaan – tehdään Pöllärin Pallosta yhdessä just meille sopiva tapa saada lisää liikettä niveliin!

Lyhyt kertaus:

  • Mitä:                  Lasten, nuorten ja aikuisten yhteistä liikunnallista tekemistä hyvässä seurassa
  • Missä:                Pöllönkankaan koulun salissa ja koulun läheisyydessä (Kuovitie 13)
  • Milloin:             keskiviikkoisin klo 17-18

Tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista:

TERVETULOA MUKAAN!