PIPOLÄTKÄTALVI 2022

Voihan korona! Mutta ei anneta sen hidastaa! Oulussa ainakin talvi 2021 – 2022 on siunannut mahtavilla talvikeleillä ja ulkokentät alkavat olla priimakunnossa. Lähirähinä yhteistyössä Save Pond Hockey ry:n kanssa haluaa kannustaa kaikkia lähiulkokentille pelailemaan ja luistelemaan. Lähikentille pääsee kätevästi jalan tai pyörällä.

Tietenkin hyvät pipolätkäpelit ovat monelle se suola, joka saa menemään kentälle takaisin kerta toisensa jälkeen. Yksikseen on lopulta aika tympeä lämiä tai luistella pidemmän päälle. Tämän takia olemme käynnistäneet ”PIPOLÄTKÄTALVI 2022” -kampanjan! Joka sunnuntai Tapaninpäivästä 26.12.2021 alkaen klo 13:00 on pihapelit sinun lähikentälläsi,  jos vain lähdet mukaan! Tietenkin aina on syytä huomioida ajankohtaiset ja paikalliset Covid19 -rajoitukset.

MITEN HOMMA TOIMII?

Tarkoituksena on siis saada porukkaa ulos liikkumaan ja paikalle, jotta saadaan hyvät pelit tai kivat luisteluleikit aikaan. Yleensä lapset vs. aikuiset -pelit toimivat todella hyvin ja ovat ikimuistoisia matseja kaikille osallistujille. Myös ”kuka pelkää jäämiestä” ja muut jäällä leikittävät hippaleikit toimivat erinomaisesti! Ilmoita siis oma lähikenttäsi mukaan alla olevasta linkistä.

ILMOITA OMA LÄHIKENTTÄSI MUKAAN TÄSTÄ!

Tämän jälkeen otamme sinun lähikenttäsi mukaan meidän tiedottamiseemme ja puskemme viestiä eteenpäin eri kanavia pitkin, jotta alueen asukkaat tietäisivät tulla juuri sinun lähikentällesi aina sunnuntaisin klo 13:00. Loppu on sitten teistä itsestänne kiinni. Kukaan ei tule ohjaamaan tai vetämään mitään. Katsotte itse keskenänne, ketä tulee paikalle ja sitten vain pelit tai leikit pystyyn! ”Old school” -meininkiä. Talvisia pihapelejä ja -leikkejä on tarkoitus jatkaa lähikentillä siihen asti, kun ulkojäät ovat kunnossa. Keväällä keksitään sitten jotain muuta…. 🙂

MUKANA OLEVAT LÄHIKENTÄT:

  • Lämsänjärven koulun kenttä, Oulu