Tällä viikolla Tuiran ja Lämsänjärven Lähirähinät jatkoivat toimintaansa kesälomien jälkeen. Uutena Lähirähinä-aluetulokkaana aloitti Herukan Hamsterit Pateniemen ala-asteen salissa. Puokkarin Puumathan ovat rähisseet läpi kesän; Puokkarilla ei pahemmin taukoja pidetä…

Tulevalla viikolla aloittaa Toppilan Tornadot perjantaina klo 18:00 Merituulen koulun salissa ja heti seuraavana päivänä lauantaina Hönttämäen Hurjat Hönttämäen koululla klo 15:30. Kaakkurissa aloitetaan 5.9. Kaakkurin koululla järjestettävän hyvinvointi- ja  harrastemessujen myötä ja varsinaiset rähinät alkavat seuraavanan torstaina 7.9. klo 18:00 Kaakkurin koulun salissa.

Lähirähinä-alueet ja aloituspäivämäärät syksyllä 2017

Eri seurojen ja osaajien vetämät lajiesittelyt alkavat pyöriä eri alueilla syyskuun aikana, kun toiminta kullakin alueella vakiintuu ja kävijöitä on riittävästi jotta kehtaa seuroja  ja osaajia pyytää mukaan. Lämsänjärvellä kokeiltiin 09/2016 – 06/2017 yhteensä 21 eri lajia. Osa lajikokeiluista järjestettiin erikoisseurojen avulla ja osa Lämsänjärvellä asuvien osaajien avustuksella.

Esimerkkejä Lämsänjärvellä 2016-2017 pidetyistä lajikokeiluista