Lähirähinäpäivä 2020!

Koko perheen hauska AR -kaupunkisuunnistuspäivä!

Toista Lähirähinäpäivää vietetään lauantaina 12.9.2020 jälleen koko perheen kaupunkisuunnistuksen merkeissä. Suunnistuspisteitä on 30 kpl eri puolilla Oulun seutua ja mukavan päivän voi aloittaa miltä rastipisteeltä tahansa. Rasteilla tulee ensin löytää rastijuliste, josta saa AR -herätteen kautta rastitehtävän sekä rastikoodin. Lähirähinän hengessä osallistuminen on ilmaista ja avointa kaikille.

Lähirähinäpäivä huipentuu Raatin stadionilla järjestettäviin jalkapallo-otteluihin klo 14:00 Tervarit Juniorit – FC Honka (B-SM) ja Kakkosen paikallisderbyyn klo 17:00 Hercules – OLS. Rasteilta saatavat koodit merkitään rastitehtävälappuun ja lappu tulee palauttaa vähintään 6 koodilla ja omilla yhteystiedoilla varustettuna Raatin stadionille klo 13:00 –  17:30 välisenä aikana Herculesin ständille pääkatsomon alle. Tällöin on mukana Lähirähinäpäivän tuotepalkintojen arvonnassa. Lisäksi täytetyllä tehtävälapulla pääsee otteluihin ilmaiseksi sisään!

Tule mukaan pitämään hauskaa yhdessä koko perheen voimin vuoden rennoimpaan Oulussa syksyllä 2020 järjestettävään tapahtumaan. Lähirähinäpäivän tehtävälappu on ladattavissa näiltä sivuilta 10.9.2020.

Tulosta lappu itsellesi, suunnittele reittisi eri rasteille ja lähden seikkailemaan lauantaina 12.9. klo 10:00 alkaen!

LÄHIRÄHINÄ JA HERCULES ESPORTS – RE-BRANDING SPORTS!

Oma tehtävärasti Lähirähinäpäivään 2020?

Tsekkaa päivän kulku aikatauluineen.

Mukana olevat tehtävärastit 2020

Miten Lähirähinäpäivä toimii? Lue täältä!

Lähirähinäpäivään osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu ja osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Koronatilanteen osalta noudatamme hallituksen asettamia määräyksiä ja ohjeita. Rastit tehtävineen on suunniteltu siten, että kohtaamisten määrä on minimoitu.