Lähiörähinä-hanke

Lähirähinän Lähi(ö)rähinä-hanke haastaa 15-29 -vuotiaita ideoimaan heitä kiinnostavia tapahtumia ja osallistumaan itse jollain lailla tapahtumien järjestämiseen. Hanke on saanut rahoitusta Oulun kaupungin Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen -projektista. Tavoitteena on etsiä ensin innostavia ja toteuttamiskelpoisia ideoita, minkä jälkeen parhaat toteutetaan vuoden 2017 aikana.

Killeri tapahtuma ihan naapuriin? 

Lähirähinän Lähiörähinä -hanke hakee tapahtumaideoita toteutettavaksi ehkä juuri sinun asuinalueellesi. Haemme ensisijaisesti harrastamiseen liittyviä tapahtumaideoita Ouluun, etenkin Tuiran, Puolivälinkankaan, Rajakylän, Toppilan ja Kaukovainion kaupunginosiin. Toki toteutamme tapahtumia muuallakin, mistä vaan parhaat ideat sikiävätkään! Lähiörähinä hankkeessa haluamme tapahtumaideoita erityisesti nuorilta; 15-29 vuotiailta. Tapahtumaidea voi liittyä melkeimpä mihin vain: liikuntaan ja liikkumiseen, musiikkiin, käsitöihin tai askarteluun, maalaustaiteeseen, pitsin nypläykseen, karjan kutsumiseen tai vaikkapa niiden yhdistelmään. Idean ei tarvitse olla mitään hollywood-meininkiä; usein yksinkertainen ja helposti toteutettava tapahtumaidea on se paras.

Ideoita kehiin!

Mitä olisi siis kiva kokeilla ihan omilla huudeilla? Kuplafutista? Ihmiscurlingia? Norsupalloa? Jousiammuntaa? Lampaiden keritsemistä? RullalautailuRugbyä? Toteutamme 8-12 siisteintä ja innostavinta ideaa, noin kaksi jokaisella kohdeasuinalueella ja ehkäpä muutaman muukin siistin jutun muualla. Nyt vaan päitä yhteen! Jätä ideasi alla olevasta linkitä ja tehdään siitä totta!

JÄTÄ IDEASI TÄSTÄ!

Ideoita jättäneiden kesken arvotaan 2 kpl 50 € lahjakortteja oululaisiin urheilu- ja vapaa-ajan liikkeisiin.