Kaikille avoin, maan laajuinen Lähirähinän Liikuntahaaste starttaa 20.9.2021.

Lähirähinän tavoitteena on ollut vuodesta 2016 lähtien lisätä hauskaa yhdessä tekemistä, liikunnan iloa ja riemua sekä liikettä asuinalueilla lähiliikuntapaikkoja ja -ympäristöä hyödyntäen. Ylös sohvalta, ulos ja yhdessä porukalla tekemään hauskoja juttuja! Koronan myötä Lähirähinän poppoo on joutunut miettimään uusia mahdollisuuksia sosiaalisen lähiliikunnan edistämiseen. Ratkaisu on löytynyt digitaalisia palveluja kehittämällä. Näin pystymme myös saavuttamaan aikaisempaa laajemman joukon ihmisiä eri puolilta Suomea.

Elokuussa 2021 jo käynnistettiinkin Qridi Oy:n, KukkoLasse Oy:n ja Oulun kaupungin kanssa yhteistyössä erityisesti yläkoululaisille suunnattu Lähirähinän Liikuntahaaste. Tämä haaste jatkuu Qridin oppimisalustalla vuoden 2021 loppuun saakka. Koululaisten Lähirähinähaasteen alkamisen myötä saimme elokuussa 2021 kyselyitä, miksei kyseinen Liikuntahaaste ole avoin kaikille.

Joka maanantai uusi, hauska ja liikunnallinen haastetehtävä!

Lähirähinä vastaa nyt huutoon. Kaikille avoin Liikuntahaaste alkaa syyskuun lopulla. Kohderyhmänä on erityisesti perheet, jotka haluamme saada tekemään yhdessä perheenä mukavia liikunnallisia haastetehtäviä. Tiedämme omasta kokemuksestamme sekä laajasta joukosta tutkimuksista, että kestävin liikunnallinen malli lapsille ja nuorille syntyy mukavan yhteisen tekemisen kautta. Liikuntahaasteeseen voi osallistua mistä päin tahansa Suomea. Tai Suomen ulkopuoleltakin.

Siispä käyppä tutustumassa Lähirähinän avoimeen Liikuntahaasteen sisältöön. Kerta viikkoon – aina maanantaisi – Liikuntahaasteeseen mukaan lähteville tipahtaa uutiskirje sähköpostiin, jossa annetaan ohjeet ja säännöt haastetehtävän tekemiseen. Samalla saat ohjeet siitä, mistä tehtävässä saa pisteitä ja miten haastetehtävä raportoidaan. Seuraamme tiiviisti pistetilannetta täällä Lähirähinän Rähinähuoneessa ja puskemme tietoa sekä osallistujille että suurelle yleisölle eri kanavia pitkin.

Lunasta paikkasi nyt!

Lähirähinän Liikuntahaasteeseen ilmoittautuminen on avattu nyt LähirähinäKaupassa. Liikuntahaasteen 1. kausi pyörähtää käyntiin maanantaina 20.9.2021, joten käy lunastamassa oma tai perheesi paikkasi nyt. Haastetehtäviin voi osallistua yksin, kavereiden tai perheen kanssa. Kaikki käy. Tärkeintä on se, että pidät hauskaa ja olet valmis katsomaan omaa asuinympäristöä sekä sen tarjoamia mahdollisuuksia avoimin silmin. Osallistuneiden ja haastetehtäviä menestyksekkäästi suorittavien kesken jaetaan kuukausittain JoyActorin tuotepalkintoja.

Lähirähinän avoimen Liikuntahaasteen kausi nro 1 kestää vuoden 2021 loppuun saakka käsittäen yhteensä 15 haastetehtävää.

Lisätiedot: Timo Perälä, puh. 040-7060415, timo.perala@jshercules.com