App2Day Lähirähinän käyttöön

Lähirähinä ja oululainen sosiaalinen kalenterisovellus App2Day ovat käynnistäneet tiiviin yhteistyön omaehtoisen ja lähiliikunnan edistämiseksi.

App2Day tekee arjen suunnittelusta helppoa säästäen aikaa, vaivaa ja rahaa. Sovellus on suunniteltu erityisesti perheille, seuroille ja erilaisille yhteisöille. App2Day keskittää kaikki tapahtumat ja niihin liittyvän kommunikaation yhteen paikkaan. Ilmoittautumiset, kimppakyydit, kuvat, muistot, tiedotukset ja keskustelut hoidetaan kätevästi tapahtumiin liitettynä.

App2Day otetaan käyttöön Lähirähinässä portaittain. Pioneerialueena on Lämykän Luja, jossa viestintä tapahtumista keskitetään App2Day -sovellukseen pikimmiten. Entiset tiedotuskanavat säilyvät ainakin toistaiseksi rinnalla.

Tee näin: Lataa App2Day sovellus (https://www.app2day.fi/) ja lisää Lämykän Lujan Timo Perälä ja Lähirähinäkoordinaattori Teemu Kallijärvi App2Day -sovelluksen kontakteihisi. Näin saat tietoa, mitä kaikkea tapahtuu missä ja milloinkin Lämykällä ja koko Lähirähinässä.